That many me

Jag har ständigt detta problem med att samla ihop mig. Jag håller på med så mycket och kommer in i olika perioder som fångar mig. FLOW hela tiden varje dag … så mycket jag vill, så mycket mer jag vill lära … Tiden räcker inte till!
Ändå är det bara jag som bestämmer över min tid. Ingen arbetsgivare längre. Inga barn jag ansvarar för längre. Inget ansvar jag bundit mig till längre. Tvärtom har jag frigjort mig från alla tusen åtaganden jag hade innan. Jag njuter storligen av min fria tid. Min tid. Tid jag själv bestämmer över. Det är hur underbart som helst. Jag älskar pensionärslivet. Jag älskar min frihet. Jag älskar tiden nu!

Jag har gillat tiden då, tiden förr, alla upplevelser som berikat mitt liv … ja det har jag verkligen!

Antagligen är det så enkelt att jag älskar att leva och älskar att lära nytt, älskar att testa, älskar att pröva … nya världar …. hela tiden … och nya människor …

Men det måste vara intressant annars tröttnar jag. Det måste leda nån vart … Köra huv’et i väggen får andra göra.

Idag har min cykel blivit servad. Den är gammal men mycket välhållen. En Skeppshult. När jag cyklade hem efter servicen kändes cykeln så lätt som om den var en elcykel ha ha. Trots att det regnade. Jag ställde den i källaren igen för är ju rädd om den. Ska bli kul att cykla i sommar. Ny skön sadel – vadderad – gu’ så skön!

Borde tagit en bild – kanske har jag ngn gammal … hrm ….

Min cykel

Just nu försöker jag lära mer i Procreate samt vill jag komma igång att skriva för hand med nya pennorna, lite varje dag, gillar ju att skriva. Vill även komma igång och läsa böcker men tiden verkar aldrig räcka till för det. Får se fram emot att R kommer så vi kan läsa högt och diskutera det lästa. Det är kul tycker jag.

***


THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.