En önskan – att ge sig hän

Jag bär en önskan. Det har jag gjort ett tag nu. Det är inte den första — jag lovar! Jag brukar bära omkring dem ett tag. Sedan är de redo att tacklas. Då tar jag vid. Lever mig igenom min önskan. Gör den. Fullt och innerligt. Så gott jag förmår. Under omständigheterna. Jag testar. Jag prövar. Jag gör och jag hamnar alltid i ’flow’. Det mest underbara tillståndet att befinna sig i. Här behövs sannerligen inga droger. Här gäller kreativitet. Frihet att skapa. En krydda som pirrar det inre. Det där djupaste där inne. Där — där allt är så fritt och så skyddat. Mitt innerst innersta.

Ja, den drömmen jag nu bär …. det låter nog lite konstigt … men jag skulle vilja kunna skriva låttexter. 💙🎶🎶💙

Lyrik när den är som mest talande och samtidigt oemotståndlig. Jag tänker på många … Kristina Lugn, Kris Kristofferson, Lars Winnebäck, Bodil Malmsten, …. jag älskar oväntade ordvändningar och överraskande ordkonstruktioner för att beskriva känslor. 💙🎶🎶💙

Jag vill, jag vill …. kunna …. nu ska jag snart försöka ….

Att ge sig hän 🥰💙🎶

3 kommentarer

 1. Att komma in i ett flow, det är en underbar känsla eller ett härligt tillstånd kanske är ett bättre uttryck. Jag hamnar ofta där när jag stänger in mig i min ateljé och låter färgerna styra mig.
  Men du måste prova att lämna in något du skrivit till någon som gör musik, jag vet inte vart man vänder sig men det kan du nog ta reda på. Såååå spännande.

  Gillad av 2 personer

 2. Förstår att du också ofta är i flow när du skapar dina fina tavlor. Kanske tar jag även det steget att kontakta musikproducent … nån gång framöver 😉 Mest går mitt skapande ut på egen njutning 🥰

  Gillad av 1 person

 3. Ja jag förstår men sedan vill man gå vidare. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så glad av att ha utställningar och visa upp vad jag gör. Sedan är det både roligt och sorgligt att sälja mina målningar.

  Gillad av 1 person

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.