En höjdardag igår

Allt bara flöt och saker löste sig så överraskande smidigt. En vecka för kropp, själ och hjärta verkar det bli.

Bl.a. fick jag för mig att fötterna skulle få en välförtjänt behandling och ringde en professionell fotterapeut. Ingen tid förrän i slutet av april! Blev så besviken. Bad att få stå på återbudslistan. Sedan ringde de tillbaka precis innan jag skulle gå till stan. Ett återbud idag kl 9. Lycklig. Så fötterna liksom flög efter behandlingen idag.

Sedan hade dottern letat klänning till promoveringen utan resultat. Vi var runt i Borås förra veckan. Så igår när jag gick till stan tänkte jag kolla klänningar. Jag gick in i en designaffär och frågade om de hade ngn lång alltså hellång svart klänning. Jo svarade hon lite tankfullt och rusade in. i förrådet innanför butiken. Åh så söt den var! Och i viskos som både jag och dottern gillar. Jag provade. Frågade sedan om hon kunde ge ngn rabatt. Jo minsann. (Jag gillar att pruta.) Jag köpte klänningen på vinst och förlust. Nu ska det inte hänga på att det inte finns en klänning enligt klädkoden. Kände mig supernöjd.

Sedan vidare på stan och jag möter mitt barnbarn och mitt lilla barnbarnsbarn. Han blev glad när han såg mig. Det värmde hjärtat. Sedan fick jag sjunga Imse vimse spindel minst 6 gånger mitt i Lunds centrum. Undrar vad folk tänkte? Han är så rolig för när man sjungit färdigt sträcker han upp handen och rör fingrarna på ett gulligt sätt. Det betyder att man ska sjunga Imse vimse. Jag löd och med alla gester till. Han dansade runt sin mamma under tiden. ❤️

Innan allt detta så hade jag genomfört min joggingrunda och var ju full av endorfiner. Idag sprang jag ca 9,7 km så nu vet jag att jag kan löpa en mil. Dessutom verkar min MiFit6 fungera då den registrerar rundan. Se länk ’On the go’ ovan.

Vilken underbar dag! Och det vara bara några saker som förgyllde den. Idag har jag bokat massage. Det fanns en tid i morgon. På 45 min. Egentligen ville jag ha 60 min men då hade jag fått vänta. Ser fram emot massagen. Inte thailändsk utan ….. hrm …

Den bild som mest speglar ”feeling good” är denna – en av mina favoriter …..

Feeling so good 💙🥰💙

En kommentar

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.