Värsta tänkbara 22022022

Ja det är riktigt illa när man är ute och joggar i friska luften och tvingas passera en som röker. Fy attan vad hemskt det är! Jag var själv rökare en gång för mer än 40 år sedan. Men eftersom jag avskyr när ngt annat än jag själv tar kontroll över mig så slutade jag. Jag tycker säkert mer illa om cigarettrök än de som aldrig rökt. Jag avskyr lukten.

Jogging 5,30 km promenad 8,68 km 32 armlyft idag. Inte dåligt! Ett antal kg har lämnat kroppen. Men! jag bantar inte! Jag lever bara mer hälsosamt och friskt.

Steg hittills idag.

Igår och förgår:

Mina favorit music lyric lines. 💙

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.