Fina Fönster

Målningen av fönstren höll på att ta knäcken på mig. Jag var helt slut. Hade förfärligt ont i tinningen. Det sprängde i den vänstra så fort jag rörde mig. Höll jag på att bli sjuk? Jag är inte van vid huvudvärk. Kunde det vara målarfärgen? Jag tog två Unikum och två värktabletter. Åt och drack. Klädde på mig för jag frös. Gick ut en sväng med kameran. Men bara en liten sväng det var ju så kallt. Nu hade jag i alla fall lite nya foton att jobba med.
Ja det var inte jag som målade. Det var en skicklig och snygg målare. Men det var jag som flyttade runt prylar och möbler, dammade och dammsög. Plus dålig sömn några nätter nu.

Just nu känns det bättre. Jag stekte en stor bit flisad ingefära i smör och lite olivolja. Blandade sedan ner den i rysk yoghurt. Lagade grönt te. Nu känns det mycket bättre. Hoppas ingen förkylning är på G.

Häggen med dess sköna doft piggade upp mig också.

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.