Longing for spring and summer

Vårblomma nu

Idag ska jag köpa getost – hård – samt ett stort ritblock med tjockare papper. Trivsam papperskvalitet att rita och skissa på alltså. Känner stor lust att rita och måla just nu.

Jag har en åtgärd till att fixa – förutom de som blev fixade igår – får se när jag angriper den. Det blir en dag när jag vill ta långpromenad eller kan tänka mig att kommunala transportmedel. En sak i taget …. vill absolut inte stressa … och det är inte akut …

Lyssnar just nu på riksdagsdebatt om …. ja vad .. ibland är det bara på …jo antalet ökade regeringsanställda. Typiskt! Med vänsterstyre ger man jobb till varandra … i maktens korridorer. Eller lägenheter. Eller porrunderhållning och sprit. Kulturen är skitig i de röda maktpamparnas spår. Medan de framställer sig som godheten och stödjande den lilla människan. Ha Ha! Alldeles för många tror på detta. Tyvärr! Men tydligen får fler och fler upp ögonen – siffrorna för s sjunker stadigt. Måste bero på att folk börjar fatta, eller?

När mitt Fitbit-batteri är laddat ska jag ge mig ut. Hoppas det inte regnar då. Grå dag idag. Inget bra ljus alls för att fotografera. Jag får ställa in fotona på gråton med hög kontrast för att göra dagen rättvisa.

Vårblomman jag köpte igår lyser upp här inne.

 

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.