Trött

Har inte alls sysslat med varken dator eller foto så mycket de senaste dagarna. Märkligt!

Gillar inte kylan och blåsten men har ändå varit ute och promenerat. Jag har t.o.m. köpt vandrarkängor. Idag invigde jag dem. Det kändes mycket bra. De var stadiga och jag halkade inte. Fötterna hade det bra med andra ord.

Har stickat. Började på andra benvärmaren och har gjort mer än hälften. Har lust att göra en stor tavla. Den lusten har jag haft ett tag nu. Vet inte riktigt vilket material ”det stora” ska vara i än.
Letade som sören efter mina stora virknålar men de fanns inte på något ställe. Var i hela fridens dar har de hamnat? Fick köpa en idag för jag ska virka en mössa. Lustigt detta med lust för handarbete som dykt upp igen.

I morgon skulle jag vilja sova ut. Idag steg jag upp för tidigt och antagligen kommer jag inte i säng tidigare för det.

Längtar efter som och värme – jättemycket!

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.