En så’n där dag!

Fy!

Inget kul alls! Men det vill jag ju inte skriva om här. Fast det kan jag ju! jag kan lösenordsskydda inlägget. Ja det kan jag faktiskt. Då måste jag bara komma på ett lämpligt lösenord – och som jag inte glömmer.

Annars har jag skrivit en Poetry Promt som jag kände mig lite frågande till. Den är ju väldigt konstruerad och lite väl styrd i själva uppgiften – så som den tilldelades. Vet inte om jag egentligen vill ha den typen i min photo-and-poetry. Den heter Passenger is not dead.

Jag har bokat resor nästa år. Det var 20 % om man bokade idag. Lite gör det ju alltid. Vårfestival och vinfestival – kultur i massor – kul i överflöd.

Nu ska jag fortsätta …. där det är lösenordsskyddat …. fy en så’n dag!

En så'n där dag!

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.