Tejpad fot

Nu har foten tejpats. Först blev den sprejad med något som luktade konstigt. Jag blev faktiskt dålig av lukten. Så dålig 😉 att jag tog fel buss och – kom inte till Nova för att kolla vandringskängor – utan fick åka en lång sväng in i ett ytterområde till Lund. Som tur är stannar många bussar vid sjukhuset – så även denna. Sedan promenerade jag hem.
Tänkte att jag kan kolla mina gamla vandringskängor och se hur de passar efter en herrans massa år. Vandringskängor är ju stadiga och mina fötter ställer som sagt stora krav. Inga high-heels här längre! Sjukgymnasten rekommenderade vandringskängor. Ska jag kunna fortsätta att gå så får jag väl rätta in mig …. vill ju gå …. gå gå gå …. fotografera … gå gå gå ….

Tejpad fot. Min tejpade fot.

Jag behövde inte gå upp på vinden. Kängorna hade jag ställt i garderoben. Så bra. Storleken då!? Nja tån räcker ända fram så kanske är de i minsta laget. Det vet jag först när jag tagit dem på tur. Det får bli i morgon om vädret tillåter.

VandringskängorNu återstår det att uppleva om dessa kan hjälpa …

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.