Vissa ägnar sig åt

Sov ganska gott inatt. Och länge. Åkte för att handla. Diskuterade ockupationen av mark i Malmö med barnbarnet. Jag tycker det är viktigt att våra överenskomna/stiftade lagar följs och förväntar mig att både medborgare och besökare respekterar våra lagar. Vissa ägnar sig åt egenmäktigt förfarande. Det kan inte accepteras!

Idag väntade jag vid busshållplatsen för jag tänkte skona mina fötter. Medan jag väntade fotograferade jag löv och kastanjer i en häck. Så klart missade jag bussen. Den stannade utan att jag märkte det samt fortsatte sedan. Uppslukad som jag var av fotograferandet. Tog det som ett tecken att jag borde gå. Gjorde så. Hem missade jag inte bussen.

Idag var det dags för Gorgonzola och grovt frö-fiber-knäcke samt vin. Äldsta dottern ringde. Det var en höjdpunkt på min dag idag. Annars har jag varit kreativ och skrivit både flera haiku och en Skrivpuff.

Höll på att glömma – visst har jag twittrat lite samt även skrivit ett kort spetsigt inlägg i politiska bloggen.

Blue Chestnut

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.