Vilken dag!

Ja, jag hade faktiskt ställt klockan på 09:04! Det är tidigt för en nattmänniska vill jag säga. Men idag var det #mstämma så jag satte på SVTplay och kröp ner i sängen igen. MUF vann omröstningen om LAS. Den ska ses över! Det händer saker! Politik är roligt igen och jag har varit så aktiv i sociala medier. Känner mig inspirerad.
Tomas Tobé partisekreterare höll ett alldeles lysande tal. Det var länge sedan – ja senast var väl Schlingmans. Se och lyssna på talet.

Ute har det regnat hela dagen. Jag stannade inne men på kvällen bar det ut. Vi – syster, svåger och jag skulle gå till Trofféa på Budasidan. Vilken helkväll vi hade! Åh vad vi skrattade och hade roligt. Vi var bland de sista som lämnade. Nu hade det slutat att regna så vi gick över Margitbron och beundrade det vackert upplysta Budapest.

Nu sitter jag och kollar upp vad som sagts och tyckts på olika fronter. Besvarar lite här, tycker till lite där och skriver eget bl.a. här.

The Parliament by Danube side, Budapest

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.