En dag som idag & #haiku

… är jag lite avslagen efter gårdagens eviga väntan och sena natt. Men jag har ändå haft en mysig stund och ätit lunch ute med min syster. Badat och njutit i varmt vatten. Druckit en extra kopp Zoégas kaffe. Bloggat (förstås!). Lyssnat på #pldebatt i Riksdagen. Tvättat lite.

Det regnar ute.
Stillheten ligger inne.
Väderväxling känns.

Så blev det en #haiku 5-7-5. Faktiskt ganska kul att skriva. Men mestadels lägger jag dem i min Photo & Poetry. Överhuvudtaget är det roligt att skriva.

Igår testade jag olika blogteman. Det kommer jag säkert att göra idag också. Det tar tid men jag vill ha ett tema ja kan känna mig helnöjd med. Jag gillar inte formatet eller placeringen av ”featured picture” i detta temat!

Blue fence

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.