Tung

bw_20130916_damejeanne

Tisdagstema – Tung.

Jag kunde minsann inte stava till damejeanne innan detta inlägg skulle till! Kunde ni? En fylld damejeanne är minsann tung! Men det är absolut inte tungt att äta kvällsmat hos min dotter och dotterdotter som vi gjorde ikväll. Det var mysigt och kameran var naturligtvis med 🙂

Borde nog fotografera gamla prylar lite oftare – de blir alltid så fina på foto. Jag gillar gammalt och slitet på foto.

11 kommentarer

  1. En fylld damejeanne orkar nog ingen lyfta upp på skåpet, den är rejält tung! Det är nog många som har, eller har haft , en sådan puttrande i källaren. Så också jag, men jag kan inte påstå att innehållet var någon höjdare!

    Gilla

  2. Ja visst är det kul att fota gamla saker! Damejeanner är fina och jag funderar just på om våra gamla står uppe på vinden eller om vi har gjort oss av med dem… De kan vara ganska tunga även om de är tomma…

    Gilla

  3. Jepp, jag vet hur det stavas och jag tycker dom är jättefina. Fint är fotot också och visst är dom tunga när de är fyllda. Håller med om att man borde fota gamla saker oftare, de gör sig väldigt bra på bild. 🙂

    Gilla

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.