Skrivlusten

idag_20130808

– Häll nu  inte så det pyser över!

Det var jag som gjorde det sedan vid påfyllningen. Oj vad det pös över!!!!!

Idag har jag samlat mina skriverier på en plats. De var ju så utspridda innan. Jag kom på att jag kan ju reblogga och sedan hade jag ju en lämplig blog redan för detta. Så skriverierna samlas smidigt på Skrivlusten hädanefter.

Idag har det varit himla varmt. Vi höll oss inne med våra fläktar och gick inte ut förrän senare. Det var ovanligt mycket folk ute för en vanlig torsdag. Fast egentligen är det ju alltid massor med folk ute här i Budapest.

Jag har fixat WiFi – kopplingen nu mellan min kamera och iPhonen. Himla kul funktion att kunna styra kameran från iphonen. Appen heter EOS remote.

Tema fredag – över.

9 kommentarer

  1. Tack alla! Bilden är faktiskt inte redigerad utan SOOC. Hög ISO med tidsprior 1/125. Jag testade att lägga focus på olika ställen och denna bilden blev bäst 🙂
    SOOC = rakt ut ur kameran

    Gilla

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.