me

br_20130710

Alltså jag är verkligen inne i en testperiod. Inte nog med att jag vill testa kamerainställningar för att få bilden på ett visst sätt eller för att testa speciella inställningar i vissa miljöer utan nu testar jag även för att se hur bilderna tar sig ut vid en speciell redigering som här med ”krita och träkol”. Det är så himla kul!!!!!

Hade en rekorddag idag enligt wordpress – flest gillamarkeringar på en dag för birgittarudenius.wordpress.com

Glädjen från igår varade bara den dagen. Idag fanns tiggarna ute på Lunds gator igen – inga poliser. Jag gillar som sagt inte företeelsen att sitta på gatan med en pappersmugg och tigga pengar. Det borde vara förbjudet! Se till att det finns samhällssysslor att erbjuda – mot mat och logi kanske. Fast det skulle väl fackrörelsen sätta sig emot! En viktig EU-fråga – varje land borde se till att ta hand om sina medborgare. Basta!

 

 

br_20130710_500

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.