*supernöjd*

blom_20130702_cikoria

Ja fy attan vad jag har varit duktig idag! Det började med att jag gjorde frukost till oss båda. Min Käraste hade opererat ögat tidigt på morgonen och kom hem och lade sig igen. Jag sov ju fortfarande då.
Sedan satte jag igång och städade garderoberna och tvättade … och städade … och fixade till … plockade undan … städa städa städa …. tom på balkongen … bäddade rent … tvättade och …. doserade fel vilket maskinen inte gillade men ändå accepterade när jag sköljde en extra gång ….

… efter allt detta duktiga gick jag en runda med Milton och min Canon … tänkte att …. när jag kommer hem blir det ett glas rosé på balkongen … vilket jag inte hann med eftersom Min Käraste redan var på väg hem från jobbet …. det blev att fixa middagen …. torktumla … vika … tvätta …. torktumla …. vika … hänga upp …. oj! så mycket jag hunnit med och så skönt det känns. En supereffektiv dag idag alltså *supernöjd*

Över hundra bilder blev det också på vår FOTO-runda idag. De ska jag studera närmare nu ….

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.