Åh alla mina olika sidor

idag_20130625_blogs

Visst är jag en komplex människa! För det mesta trivs jag med det men ibland känns det som om det finns för många jag – eller rättare som om mitt jag är väldigt väldigt utspritt. Åh alla mina bloggar – just saying!
För de flesta verkar det säkert helt tokigt att ha alla dessa bloggar. Just idag håller jag med!

Varför ska jag behöva ha alla dessa plattformar!? Jag vet att det dels beror på att jag vill testa olika webdesigns och dels på att jag inte vill blanda allt huller om buller. Men en dag som idag önskar jag att jag bara hade EN blog. Att jag inte splittrade upp mig så. Flera bloggar har över 100 följare och Budapest-bloggen allra flest.

Jag samlar ju alla mina fotoinlägg på min faceboksida FOTO men den känns lite ”vid sidan av”. Många blogginlägg samlas också på min sida på tumlr – http://blogfia.tumblr.com/. Fr-o.m. nu även denna sidan. En samlingsplats för mitt Internetliv av fotografering och skriverier.

Tycker också att det är jobbigt med kategorier och taggar! Varför ska det behöva vara olika!!!????

Just nu ligger samhällsskriveriet lite nere men i stället skriver jag några upplevelserader till vissa bilder – vet inte om det kan klassas som poesi – det är inte så pretentiöst – bara nedtecknade tankar …

…. som sagt …. idag är jag lite trött på alla mina bloggar …..

…. varför är jag som jag är ….

….. liksom klänger mig fast vid Internet med alla dessa bloggar som poppar upp längs strået ….

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.