Ivan Leo Magni

idag_20130622

Idag är det min pappas födelsedag. Om han hade levt skulle han varit 103 år. Han var en jättefin pappa – bästa man kunde önska. Han satt på läktaren när jag spelade matcher, satte upp mina bilder på väggen, köpte en guldhamster till mig för att jag älskade djur och trots att mamma inte ville ha djur hemma, putsade mina skor, uppmuntrade, gav frihet men också gränser …. jag och mina systrar växte upp och kände oss betydelsefulla och vi blev självständigt tänkande samt utbildade oss. Det var viktigt för pappa att vi utbildade oss så vi kunde bli oberoende. Själv hade han bara 6-årig folkskola.

Min pappa dog alldeles för tidigt. Han hade tänkt resa runt till oss och vara med barnbarnen när han blev pensionär. Det blev inte så. Han dog av hjärntumör året innan han skulle bli pensionär. Ibland är livet väldigt orättvist och sorgligt.

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.