Autostrada av strängar till Tallin

flowers_20130610_lavendel Idag har jag – äntligen! – köpt blommor till balkongen. Det blev Lavendel som jag gillar jättemycket. Sedan måste jag erkänna att det kliar i mina fingrar när jag rastar Milton och går förbi rosenbuskar på ett speciellt ställe. De liknar New dawn och de doftar himmelskt. Vill ju plocka några kvistar och ha hemma. Vill! Vill! Vill! men har inte vågat 😦 Tycker ni att jag ska våga på min sena hundrunda? Vi har fixat en hel del idag inför fredagens festligheter – jag känner mig duktig. I morgon ska jag hålla tummarna för yngsta dottern som:

”På tisdag 14:45 får ni gärna skicka positiva tankar till mig för då ska jag presentera mitt paper ”Defining the field in ethnographic research on youth engagement in and with social media” ”

Jag ska definitivt skicka många positiva tankar – jag nyttjar strängteorin som jag gillar – det blir en autostrada av strängar härifrån 🙂

 

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.