Kärt flitigt besök

idag_20130605_1a Idag fick jag kärt besök och dessutom blev min symaskin luftad. Äldsta barnbarnet – snart student – ville sy en egendesignad väst. Hurra för kreativitet, säger jag. Min symaskin blev garanterat glad.
Fick även fixat de nya nycklarna idag – skönt! Fotograferade med macro-objektivet – jättekul men mycket att tänka på och hantera för olika typ av bilder – inte minst val av fokuseringspunkt. Tränade speciellt manuell fokusering idag. Dt är en utmaning med mina ögon. Men jag vill bli bra på detta. Vill! Vill! Vill! Folk har alltid sagt om mig att ”Birgitta kan om hon vill!” Därför kommer jag att kunna eftersom jag vill – alla lärare och andra kan ju inte ha haft fel eller ….?
Käraste Lilla Ti så stor du har blivit (L). Sagan om Mathilda.

Mathilda

idag_20130605

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.