Exponerad

Exponering

Sista dagen för denna gången – vemodigt – jag vill aldrig åka härifrån – men klart vill jag komma hem till mina kära. Idag gick jag till Budasidan och upp till slottet längs den slingrande stenlagda gamla slottsvägen. Eftersom jag stannar och fotograferar går det bra även om det är tungt uppför. Tog massor med bilder och jag blev nöjd med de flesta. Köpte en Kinley’s tonic water på tillbakavägen. Ville fixa naglarna men de hade inte tid idag. Då blev benen vaxade i stället – något ville jag göra för att sköta om mig. Första gången – ever – jag vaxar benen. Sedan blev det ett glas rosé och en crème brulé på favoritrestaurangen. Mums så gott!!!!!

Just nu gillar jag lite överexponerade svartvita bilder – som den översta här. Den mittersta fixade jag till i PS och den längst ned är en sammanslagning av båda. Vilken gillar Du bäst?

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.