Egészségére

Skål! Egészségére! Cheers!

Skål! Egészségére!

Jag borde väl skriva något också … är lite trött …. gick en kanonlång runda idag – stannade sedan och åt en jättegod middag på en favoritrestaurang – rosévin till – det blev massor med bilder. Idag testade jag kontrast och mättnad samt försökte klara ljusinställningar för olika effekter … För andra året i rad är jag ensam i Budapest på Mors dag. fattar inte hur jag planerar! Får hålla bättre koll på almanackan i fortsättningen. Basta!

Marits – Helgbilden.

6 kommentarer

  1. Inte dumt att fira Mors dag med en god middag och ett glas rosévin på egen hand! Bättre det än sitta och ha tråkigt en sådan dag! Din bild är intressant och sprider glädje med de vackra färgerna!

    Gilla

  2. Vilken häftig bild och vilka färger !! Måste vara otroligt kul att mixtra med bilder när man får såna här fantastiska resultat. Snyggt !! Mors dag… ehh.. ?? Nä visst ja har ju inga barn. Behöver alltså inte tänka på den delen 😉 På gott o ont 😕
    Ha en skön fortsatt vecka i Budapest. .. som jag börjar bli lite nyfiken på.

    Gilla

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.