Ömsom vin och vatten

idag_20130516

En lite halvtokig dag idag! Först kollade vi vad kameran kostade här och så tänkte jag fel och trodde den var 7000kr billigare här men jag tittade på fel modell 😦 Sedan fick jag för mig att gå till frissan för att lägga in några svarta slingor i mitt ljusa hår. Hon fattade fel och det blev tunna slingor över hela håret!! Sedan det roliga idag. Vi gick en mysig kvällsrunda och stannade sedan vid en av våra favoritrestauranger. Ja jag klämde i mig hela chokladmoussen 🙂 Tillsammans med rött vin – himla gott – från bästa vindistriktet. Sedan tog vi en liten runda omkring Operan innan vi gick hem. Jag fotograferade – såg mig inte för – ramlade i gatan – slog hål på armbåge och knä. Kameran slog i gatan men verkar ha klarat sig. Det gör ont och svider. Fy!
Många hundar i sta’n för det är en stor hundutställning här i Budapest.
Men mest är det synd om mig nu … efter att jag ramlade ….

2 kommentarer

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.