Aperture

aperture_20130515_5_6

Vi har haft en underbar dag idag. Sköta-om-oss-dag. Jag har fått pedikyr och Kärasten massage. Sedan gick vi till ”gröna” hårsalongen och jag fick håret tvättat och fönat medan Kärasten klipptes. (Allt detta för under 300 kr)
Sedan var det dags för lunch. Vi valde wienerschnitzel på Paulaners samt deras klassiska draft beer. Där satt vi länge på torget nedanför katedralen och folk strövade förbi – jag fotograferade. Jag testade bländaröppningar på en palm tvärs över torget med högsta zoom. Ovan 5.6 och nedan 27.
Däremellan fotograferade jag folk – turister …. Åh vilken skön dag! 23 grader och sol. I like.

aperture_20130515_27

6 kommentarer

  1. Vilken dag !! Skönt att bli ompysslad och dessutom tillsammans med sin Käraste 🙂 Du testar bländaröppningar på zoomen. Jaha ?? 5.6 och 27 säger mig inte mycket för jag kan inget. Nu tycker jag att båda bildrna är bra på sitt sätt. Den översta har ett snyggt ljus men den understa har mustigare färger och där fick du dessutom med en duva 😉
    Förresten, vilken snygg layout på du har på den här bloggen ! Hur många har du egentligen 😉 Får ta mig lite tid och kika runt tror jag.

    Gilla

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.