Feeling so good!

Feeling so good!

Jag är så himla glad för att jag har så lätt att njuta dagen. Men lika mycket önskar jag att Min Käraste också kunde göra det. Han jobbar alltid! Nu sitter han vid bordet och jobbar medan jag bara kopplar av och njuter. En kort stund unnade han sig på balkongen efter middagen. Men bara en kort stund. Jag har jobbat färdigt i mitt liv! Alltid jobbat heltid – ibland även studerat samtidigt – vissa perioder även haft viktiga samhällsuppdrag – engagerat mig mycket i ungdomars vardag – mm mm Jag brände ut mig ordentligt men jag ångrar ändå absolut ingenting! Det känns skönt att veta … att jag agerade i alla fall … att jag försökte i alla fall … jag har aldrig varit en fegis … att jag aldrig har varit en medlöpare … jag är himla stolt över mitt civilkurage … mitt förnuft och min tankeförmåga … och alla mina kära runt omkring mig ….

Lite lustig är jag också! Jag kan leva hur sparsamt och snålt som helst! När det gäller mat och personliga saker som kläder och dylikt. MEN! När det gäller tekniska prylar vill jag ha det bästa och det senaste!

Jag vill ha utveckling och förändring – tekniskt och mentalt! Ha ha …. ja det är jag ….

…. That’s me …. feeling so good …..

Ps. Det betyder inte att mitt liv är bekymmersfritt! Jag har tex mycket ont av min artros i fötter och händer men låter det inte hindra mig!

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.