Magnolian i full blom

Magnolia Magnolian står i full blom i Lund och i Lundagård. Sagolikt vackert. Sedan igår så har jag börjat ändra. I stället för abstrakt & music blir det nu folk & gatuliv samt lite musik också på bloggen birgittas.wordpress.com Sedan har jag fått detta med kamera på hjärnan. Vill ha en Canon EOS 6D!!!!!! Vill ha! Vill ha! Jag gick till fotoaffären och fick då till min besvikelse veta att mina objektiv inte skulle passa i en ev ny kamera. Men de skulle ha ett speciellt erbjudande nästa vecka. Det tål att fundera på!

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.