Första fjärilen fotograferad idag

Påfågelsöga Jag var ute och testade inställningar när denna fjäril dök upp. Härligt varm och soligt i Lund idag. Har fixat naglarna och sprungit ut och in i affärer utan att hitta något. Himmel så trött jag var när jag kom hem. TRÖTT så in i vassen! Hur i hela fridens dar kan man vara så trött?

Tema fredag – Rund.

19 kommentarer

 1. Men vilken otroligt vacker fjäril du ”knäppte”…
  Hoppas att du hittade något snyggt att handla när du kutade i affärerna.
  Vila dig nu.

  Tjingelingen.

  Gilla

 2. Vilken vacker fjäril du fann !! Fixa naglarna och springa i affärer är tröttsamt kul. Sen bara måste man vila. Fast.. jag brukar inte heller hitta nåt när jag kilar ut o in i alla dessa butiker. Pust.. !! 😉 Skönt att sova lite. Hoppas solen lyser även imorgon.

  Gilla

 3. Vilken tur du hade att fjärilen dök upp, och att inställningarna var de rätta. Att springa i affärer är tröttsamt men ibland måste man ju.

  Gilla

 4. Vårtrötthet, tror jag att det kallas. Snart nog har vi vant oss vid all frisk luft och ljuset! Fint fångad påfågelsöga!

  Gilla

 5. Härligt med fjärilar som sitter still så man kan foto de vackra … runda prickar så fint som naturen målat med sin naturliga pensel 🙂 Ha de bäst o trevlig helg 🙂

  Gilla

 6. Jo du det kan man. Springa i affärer är mer tröttande än man kan tro om man nu inte är 20 vill säga. Jag hoppas naglarna håller sig lika fina än. Mina har tyvärr blivit stympade av nagelsaxen. Nu är det kortkort tills de växer ut igen. Påfågelsögat får mig att tänka på sommar. Kan det vara så att sommaren kommer fort i år? Ha en fin helg Inger

  Gilla

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.