Hos frissan

Frissan idag

Hos frissan Jag skulle egentligen bara tvätta och föna håret men sedan fick jag för mig att jag skulle klippa det också. Det ångrar jag nu! Inte för att det blev dåligt men för att nu sumpar jag att få det klippt av en cool frisör som gör coola klippningar. Nu måste det ju växa ut igen *suck*
Jag är så otålig och allt ska ske på momangen!

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.